schimmelnagel behandelen

Attributen om thuis te sporten

Is jouw sportschool net gesloten op het moment dat jij wilt gaan sporten? Of heb je geen zin om er naartoe te reizen? Dat zijn geen redenen om niet te bewegen want je kunt het ook gewoon thuis doen. Met een aantal simpele attributen lukt het al om een lekkere workout voor jezelf te verzinnen. Sporten is niet alleen goed voor je conditie, spierkracht, nachtrust en je gezondheid maar ook voor je mentale fitheid. Dus doe die sportkleren aan en zorg dat je wat beweging krijgt!

Een weerstandsband

Thuis heb je natuurlijk niet de apparaten die je de sportschool hebt, desondanks kun je thuis met een paar attributen al flink aan de slag. Mocht je geen kleine gewichten hebben kun je gebruik maken van waterflessen. Is het niet zwaar genoeg? Pak dan een grotere fles of doe er meer water in. Met een bal kun je verschillende soorten buikspieren doen zoals bijvoorbeeld sit-ups. Je zou ook een weerstandsband kunnen aanschaffen. Een weerstandsband is niet duur maar je kunt er wel veel verschillende oefeningen mee doen. Zo helpen weerstandsbanden je om sterker te worden tijdens bijvoorbeeld een squat, door zo een band uit te rekken wordt er een verhoogde spanning gecreƫerd waardoor je spieren harder moeten werken. Een weerstandsband kan ook een hulpmiddel zijn bij oefenen, denk hierbij aan een pull-up. Hierbij wordt je gewicht ondersteund waardoor het minder zwaar is.

Het behandelen van een schimmelnagel

Als je vaak sport heb je meer kans op een schimmelnagel. Een schimmel is een infectie die je kunt oplopen als bijvoorbeeld met je blote voeten over een vloer loopt in de sportschool of doucheruimte. Het langdurig dragen van warme en vochtige schoenen kan het verergeren. Een schimmelnagel kan best pijnlijk worden, het is dan ook van belang dat je het behandeld. Dit kun je zelf door azijn of tea trea olie te gebruiken. Mocht je een schimmelnagel willen behandelen op een snelle manier dan kun je gebruik maken van ProtectAir. Zo heb je in ieder geval geen excuses om niet te gaan sporten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *